Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Retur

FORTRYDELSE

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på frenchpharmacy.dk. Du skal indenfor den frist aktivt informerer os om at du fortryder købet og derefter returnerer varen til vores adresse efter følgende regler:

Fortrydelsesretten løber fra den dag du modtager varen og i tilfælde af at en eller flere vare indeholdt i din leverance ikke leveres samtidigt gælder fortrydelsesretten fra du modtager den sidste vare i en bestilling.

Efter modtagelsen skal du udelukkende fastslå varens art, egenskaber og funktionalitet.

Vil du gøre brug af fortrydelsesretten skal du give os besked herom senest 14 dage efter modtagelsen af vare i form af en utvetydig erklæring. Vi til din hjælp udarbejdet en standartformular til det formål, som du kan benytte, hvis du fortryder dit indkøb. Du finder den ved at gå ind på http://frenchpharmacy.dk/retur.

Nogle vare er ikke omfattet af fortrydelsesretten og du kan miste fortrydelsesretten. Skulle der i den sammenhæng være særlige forhold vil du kunne læse det i ordrebekræftelsen, herunder hvad der gør at du mister fortrydelsesretten.

 

Vær opmærksom på at du har ansvaret for varerne indtil de er modtaget hos French Pharmacy og omkostningen ved tilbageleveringen (efterkrav etc. accepteres ikke). Derfor opfordre vi dig til at returnerer varerne straks efter du har informeret os om fortrydelsen og senest 14 dage efter.

Husk at vedlægge dokumentation for dit i form af ordrebekræftelse eller lignende sammen med kopi af returformularen. 

Når varen er returneret til French Pharmacy, i acceptabel stand tilbagefører vi det beløb som du har betalt for varen via det betalingsmiddel, som du har brugt ved købet af varen.

Vær opmærksom på at du kan miste det beløb som du har betalt for de returnerede vare, hvis varernes værdi er forringet fordi varen var taget i brug, varen er blevet beskadiget i din varetægt, varen er behandlet på en måde som går udover at fastslå varens art, egenskaber og funktionalitet ved modtagelsen eller varen er uden fortrydelsesret.

 

REKLAMATION

Skulle der være noget galt med de vare French Pharmacy leverer til dig skal du vide at købeloven er gældende. 

Berettigede mangler ved varen kan repareres, ombyttes, give afslag eller pengene tilbage i/for den pris du har betalt for varen afhængig af situationen.  

Venligst foretag din reklamation hurtigst muligt efter at du har konstateret manglen ved den vare du har købt hos French Pharmacy. Vi bruger termen rimelig tid og heri ligger at du kontakter os angående den mangel du påberåber dig inden for 2 måneder efter at du har konstateret fejlen eller manglen.

Du skal sende din reklamation på mail til ordre@frenchpharmacy.dk eller kontakte os på tlf. 23 47 23 48. Det er vigtigt at du detaljeret beskriver reklamationens omfang og her kan vi anbefale at du bruger vores reklamationsskema som du finder under http://frenchpharmacy.dk/retur

Herefter vil vi informerer dig om, hvad der kommer til at ske.Varen skal returneres til:

French Pharmacy ApS

Havborgvej 8

6710 Esbjerg V

Att: Reklamation

 


Vær opmærksom på at du har ansvaret for varerne indtil de er modtaget hos French Pharmacy og omkostningen ved tilbageleveringen (efterkrav etc. accepteres ikke). Derfor opfordre vi dig til at returnerer varerne straks efter du har informeret os om reklamationen.

Husk at vedlægge dokumentation for dit i form af ordrebekræftelse eller lignende sammen med kopi af din skriftlige reklamation. 

Når varen er returneret til French Pharmacy, på forsvarlig vis, undersøger vi varen for din reklamation. Kan vi acceptere din reklamation vi refunderer dig for et rimeligt beløb for fragtomkostningen. Kan reklamationen ikke accepteres må du selv afholde dine fragtomkostninger samt French Pharmacyes fragtomkostninger ved returnering af varen til dig. 

Være opmærksom på at vi forbeholder os ret til at opkræve op til 250 kr. for at undersøge varen for reklamation.