Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Om os

French Pharmacy er leverandør af importerede kosmetologiske og dermatologiske produkter, og er etableret i 2014. Vi er en international virksomhed og vores ambition er at levere høj kvalitet skønhedspleje og kosmetik til attraktive priser, der giver store fordele for fagfolk og forbrugere.
Med andre ord: vi giver folk og fagfolk mere værdi og service for deres penge!

 

VÆRDIER
French Pharmacy er skabt til mennesker, der er bevidste om deres behov og ønsker at pleje deres krop basseret på viden fra professionelle.

I alt hvad vi gør er vi loyale over for vores filosofi, som kommer til udtryk i tre punkter:

  1. TILLID til, at vores produkter er basseret på naturlige ingredienser og de senest fremskridt inden for kosmetik og dermatologi.
  2. At skabe SIKKERHED om vores produkter, for at vinde tillid hos vores kunder og opfylder de højeste faglige standarder.
  3. At vores OMDØMME baseres på at levere den bedste kvalitet i de produkter og metoder, som vi tilbyder.

 

MISION OG VISION 
French Pharmacy er en ambitiøs aktør på det skandinaviske marked inden for den kosmetiske og dermatologiske industri. Vores mål er at skabe konkurrence, og gennem dette skabe mere pleje og velvære for pengene.
For at forstå hvem French Pharmacy er og i hvilken retning vi bevæger os, er det vigtigt at forstå vores mission, vision og værdier.
De er udviklet sammen med vores medarbejdere og bruges til at guide os i alle vores aktiviteter.

 

FRENCH PHARMACY MISSION:
Nytænkning af hudplejeindustrien.

FRANSK PHARMACY VISION:
Vi ønsker at være nummer 1 i at gøre hudpleje mere attraktiv.

FRANSK PHARMACY KERNEVÆRDIER:
Baggrunden for alt hvad vi gør - hvordan vi opfører os

 
 

MÅDEN VI ER PÅ

AMBITIONER – SIGT ALTID HØJERE
Vi fejrer vores succes, når vi når et resultat. Herefter sætter vi nye og højere mål og vores ambition er konstant at udfordre hinanden til at nå højere mål.

FLEKSIBILITET – UDFORDRINGER ER MULIGHEDER
Vi forsøger hele tiden at overvinde de forhindringer vi møder og løse vores opgaver ved at finde nye og bedre metoder. Vi er fleksible og klar til ændringer.

ANSVAR – COMMITED OG OMSORGSFULDE
Internt i forhold til hinanden er vi ansvarlige, hjælpsomme og loyale - både i afdelingerne og på tværs af organisationen. Vi har plads til fiasko, men er engageret i konstant at forbedre os selv.

KUNDER - MERE VÆRDI FOR PENGENE
I vores firma er kunden konge. Kvalitet og det at være godt organiseret har højeste prioritet i vores daglige arbejde. Vi er troværdige og seriøse i vores forhold til vores omgivelser.

 

ORGANISATION 

French Pharmacy er navnet på den virksomhed, der dækker alle vores aktiviteter. Vi har følgende forretningsområder:

  1. Direkte salg og distribution til professionelle.
  2. Webshop med direkte salg til forbrugerne.
  3. Kosmetisk klinik med behandling af ikke-permanente fillers og salg af dermatologiske og hudpleje produkter

 

Den kosmetiske klinik er en vigtig støtte til vores forretning, hvor uddannede specialist og læger med speciale i plastikkirurgi behandler klienter.
French Pharmacy har hovedkontor i Esbjerg i Danmark, der tager sig af at håndtere registrering af varer, der kommer i, emballering og distribution, salg og administration